kustom
  • May 30, 2021

Semua Mengenai Memesan Kad Main Custom dalam talian

Terdapat banyak pendekatan untuk mengirim pesan atau mempromosikan produk, dan penggunaan kad bermain khusus adalah salah satunya. Perkara yang hebat dari mereka adalah, tidak seperti produk promosi lain, ia sebenarnya sangat berguna. Mereka dipekerjakan oleh individu atau kumpulan orang untuk keseronokan dan hiburan. Apabila orang dapat menggunakan produk promosi anda, mereka selalu dapat melihat apa yang anda iklankan.

Penyediaannya dapat dilakukan dalam pelbagai contoh. Mereka membuat cenderahati hebat di majlis perkahwinan mega888, pesta ulang tahun dan acara lain. Mereka dapat diberikan kepada pelanggan dari perusahaan untuk sokongan mereka atau untuk melakukan pembelian tertentu. Mereka boleh menjadi hadiah unik atau hadir di pameran perdagangan atau syarikat.

Pembangun atau pereka permainan papan dan kad juga boleh mendapat keuntungan besar dari mereka dengan membuat bahagian permainan yang disesuaikan. Menggunakannya adalah kaedah terbaik untuk meningkatkan pengiktirafan dan kesetiaan di kalangan pelanggan kasino dan institusi hiburan. Syarikat dan organisasi boleh menggunakannya sebagai kenangan yang diberikan kepada pelanggan. Produk promosi ini boleh dihasilkan untuk individu, kumpulan kecil dan perniagaan besar.

Terdapat banyak pengeluar mega888  talian produk ini, yang menawarkan cara mudah untuk melakukan ini. Mereka boleh menghasilkan dek yang spesifikasinya berdasarkan pilihan anda. Anda dijamin mendapat sesuatu yang unik, tidak terdapat di tempat lain. Anda mungkin terkejut kerana terdapat banyak kemungkinan penyesuaian yang dapat dilakukan.

Dek boleh datang dalam pelbagai saiz. Untuk tujuan permainan, mereka bermula dari ukuran poker (2,50 x 3,50 inci) hingga ukuran jambatan (2,25 x 3,50 inci). Bergantung pada pengeluar, mereka juga boleh berukuran 1,46 x 2,28 inci hingga 2,78 x 4,42 inci. Anda juga boleh mendapatkan yang menghasilkan geladak bulat. Sering kali, ukuran standard yang tersedia kurang dari 3 inci diameter.

Anda boleh menempah dari mana-mana dari 100 dek hingga satu juta dek dari pengeluar dalam talian. Anda juga dapat menentukan berapa banyak bahagian yang harus dimiliki dek, terutama jika susunan disesuaikan untuk permainan. Terdapat banyak kemasan yang berbeza untuk dipilih: aqua berkilat tinggi, UV berkilat tinggi, matte, linen timbul dan banyak lagi.

Betapa rumit atau sederhana produk akhir terserah kepada anda. Beberapa laman web menawarkan templat di mana anda boleh mengubah elemen tertentu – warna latar belakang, jenis fon, dll. – untuk memperibadikan bahagian belakang kad. Tetapi anda juga boleh memuat naik gambar yang ingin anda paparkan. Anda boleh menghantar fail dalam format JPEG, BMP, TIFF, JPA dan gambar lain, dengan resolusi sekurang-kurangnya 300 dpi (titik per inci) untuk hasil terbaik.

Anda juga boleh memesan pembungkusan terbaik yang sesuai dengan kad permainan tersuai anda. Cukup isi borang di laman web untuk menyelesaikan pesanan anda. Pastikan maklumat yang anda berikan tepat, terutama di mana produk akan dihantar. Mengenai harganya, ia bergantung pada jenis kertas, lapisan, kuantiti, dll. Untuk transaksi tanpa gangguan, pastikan anda membaca terma dan syarat pengeluar dengan teliti.

admin

E-mail : lynankei@gmail.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*